Posterit (julisteet)

Koko

Euroopassa käytetään useimmiten A-sarjan kokoja, Amerikassa ja muualla taas paljon villimmin muita kokoja. A0 on mitoiltaan 841 x 1189 mm (=1 m2), ja tämä onkin yleisin koko. Tulostimillamme voi tulostaa useille eri materiaaleille, mutta posterikäytössä suosituimpia materiaaleja ovat paperi tai kangas (max.tulostusalue 3200 x 1050 mm). Lisäksi tulostamme banderolleja sekä roll-uppeja joille molemmille on oma materiaalinsa. Muitakin harvemmin käytettyjä materiaaleja on saatavilla.

Aikataulu

Asiakaslupauksemme on 24 h ja tätä noudatamme henkeen ja vereen. Toki jos tulostuksia sattuu paljon yhdelle päivälle, aikataulu voi venyä. Kun tiedät, milloin tarvitset posterin, ilmoita siitä mahdollisimman pian tulostamoon jotta tämä voidaan huomioida tulostusjärjestyksessä.

Hinta

Posterin tulostushinta muodostuu puhtaasti neliömetrien mukaan:

- paperi 53 € + ALV (= 65,70 €)
- kangas 94 € + ALV (= 116,60 €)

Mikäli samasta originaalista tulostetaan useampi kappale, kysy hinta erikseen.

Pyrimme toimittamaan posterit asiakkaan työhuoneeseen saakka. Aina tämä ei valitettavasti ole mahdollista tai järkevää. Kannattaa kysyä!

Roll-up

Roll-up on saatavana kahdessa koossa: 85 x 200 cm tai 100 x 220 cm. Roll-up koostuu alumiinisesta telineestä ja vuodasta, joka kuljetuksessa on rullalla telineen sisällä. Roll-up on kevyt ja mukava kuljettaa mukana tulevan kantolaukun vuoksi. Sitä voidaan myös käyttää kerta toisensa jälkeen, sillä vuota ei mene miksikään. Vuota on erikoismateriaalia, jonka taustapuolella on valoa läpäisemätön kalvo. Näin tuloste näkyy hienosti vaikka takana paistaisi aurinko.

85 x 200 cm kokoisesta roll-upista laskutamme 120 € + ALV (= 148,80 €)

Canon IPF8000S