Muovikortit

Tulostamme muovikortit, myös RFID, yksi- tai kaksipuolisina Viikin pisteessämme erittäin nopealla ja laadukkaalla Dai Nippon -tulostimella. Mikäli on tarpeen, voimme tulla asiakkaan toimistolle ottamaan valokuvat henkilöistä joista henkilökortit tehdään. Tämä takaa tasaisen laadun. Näissä tapauksissa hinnat sovitaan aina etukäteen.

Myymme myös korttipidikkeitä.

Custom-kortit

Voit joko itse suunnitella haluamasi layoutin tai jättää sen meidän huoleksemme, suunnittelusta veloitamme 55 €/h (ALV 0%). Alla esimerkiksi suunnittelemamme Maalaisjärkikortti.

Maalaisjärkikortti

Maalaisjärkikorttia voi tilata haluamillaan tiedoilla ja kuvalla näin:

Lähetä haluamasi kuva ja tiedot sähköpostilla osoitteeseen nph@pswfolders.fi, otsikolla "Maalaisjärkikortti". Saat paluupostissa maksuohjeen. Kortin hinta on 12,40 €/kortti (sis. ALV), mutta alle 20 euron tilauksiin joudumme lisäämään pienlaskutuslisän 10 €. Kun maksu näkyy tilillämme, valmis kortti lähtee viimeistään seuraavana työpäivänä postiin. Yli kymmenen kortin tilauksissa yhden kortin hinta on 10 € (sis. ALV).

Korttipidikkeen ja kaulanauhan laitamme samaan pakettin hintaan 2,50 e. Kerrothan ensimmäisessä sähköpostissasi mikäli haluat nämä mukaan.

Dai Nippon